Ons Verhaal

oprichters House Raccoon, Nathan en Anneleen


House Raccoon is een super vet Belgisch atelier dat unieke design decoratie & gifts maakt. Plus! We organiseren ook nog eens de allerleukste terrazzo workshops in heel België & Nederland. Sinds onze start in 2017 zijn we gegroeid naar een gepassioneerd team van meer dan 25 lollige ontwerpers, absurde makers en gevende workshopgevers.

House Raccoon is anders. Bij ons geen "ontworpen in Antwerpen" en dan de productie stiekem naar China. Nee hoor, al onze producten worden voor de volle 100% ontworpen, getest en gemaakt in ons atelier in hartje Antwerpen. En daar zijn we trots op! We zijn er ook trots op dat we dat doen op de meest transparante en eerlijke manier met respect voor mensen en onze planeet.

House Raccoon is opgericht door Anneleen & Nathan (#highschoolcouplegoals). In 2017 zijn ze begonnen in het keukentje van hun appartement, dan verhuisd naar een louche halfkelder in Lint, dan naar de sociale werkplaats Mivas in Lier, dan openden ze een winkel in Mechelen (die ook alweer toe is) om uiteindelijk te belanden in Antwerpen waar hun atelier (voor hun doen) nu al enige tijd gevestigd is! En ohja, ze hebben ook een kat. Hij is heel schattig en hij heet Oscar. En ook een hond. Hij is ook heel schattig en heet Sunny. Ze doen alles voor pizza en recent startten ze ook nog 2 nieuwe bedrijven pioneertown.be & egghouse.fun op. Stil zitten vinden ze saai.

Onze missie is om verandering te inspireren, de wereld groener te maken en een glimlach op het gezicht van mensen te toveren. Dit doen we door onze handgemaakte design deco, cadeautjes, DIY items & workshops aan te bieden. Ook planten we voor elk verkocht product 1 boom. Met het kopen van House Raccoon koop je niet alleen een product, maar steun je ook creativiteit, mensen en onze planeet.

Cheers, Anneleen & Nathan & Co

 

 

Anneleen & Nathan

De Oprichters

Anneleen & Nathan. Een beetje gek, een beetje (lees: fokking) koppig, maar dat moet ook wel als je je eigen merken opricht. Zo hebben ze ook nog pioneertown.be & egghouse.fun opgestart. Ohja, en ook meer dan 12 jaar een koppel, feest! Plus: Anneleen is eigenlijk apotheker en Nathan handelsingenieur maar zoals eerder vermeld zijn ze een beetje gek en koppig en dus doen ze gewoon lekker iets anders. Je ziet verder op de foto onze onze kat Oscar - aka The King- en onze schattige 'Goodest of Boys' Sunny!

Oprichters Anneleen en Nathan