Wat zeggen onze klanten?

Deze toppers gingen je voor

 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  Ideaal als teambuilding activiteit! Terwijl je creatief bezig bent, kan je bijpraten met je collega's. Kers op de taart: je hebt nog een leuke souvenir om mee te nemen naar huis!

 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  Heel leuke workshop! Zin om meer te maken in terrazzo! zo tof!!

 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  Workshop die we zeker nog eens gaan doen! We hebben er allemaal een heel fijne namiddag aan overgehouden : origineel en heel leuk om te doen :-) Dank je wel Linde voor de topuitleg!

 • ⭐⭐⭐⭐⭐

  Super leuke workshop! Fijn dat deze workshop voor iedereen weggelegd is en je gegarandeerd met een prachtig eindresultaat naar huis gaat. Het is leuk om te doen, de kleurencombinaties zijn eindeloos en de grote keuze aan mallen is echt een feestje.

Terrazzo, made by you!

We zijn sinds 2018 de originele No1 terrazzo workshop in België & Nederland en zo'n 15.000 mensen gingen je al voor!

In onze workshops begin je vanaf nul met het maken van je eigen design (terrazzo) objecten (onderzetters, plantenpotjes, bloem/kaarthouders, zeepbakjes, theelichtjes, dienbladen, vrije vormen,...). Je maakt eerst je eigen terrazzo stukjes, mengt alle materialen en kleuren naar eigen smaak & giet ze in onze unieke mallen (afkomstig van ons eigen atelier in Antwerpen)! Aan het einde neem je je eigen zelfgemaakte designproducten meteen mee naar huis! Bovendien wordt voor elke workshop deelnemer een boom geplant. Een workshop duurt ongeveer 3 uur en start vanaf €54pp (incl BTW, korting vanaf 16pers.)

Extra Workshop Info

Vind hier nog extra antwoorden op je eventuele vragen! 😊

Vrijgezellen & privé workshops

Wil je een privé workshop boeken met vrijgezellen, collega's, vrienden en/of familie? Super tof! Privé workshops zijn mogelijk van 8 tot heel veel personen. In ons eigen atelier in Antwerpen kan het al vanaf 6. Je kan een privé workshop boeken vanaf €54 (incl 21% BTW) op een eigen locatie van jou of vanaf €69 (incl 21% btw) op één van onze locaties. Kortingen zijn beschikbaar voor groepen van meer dan 15 personen!

Stuur ons een mailtje voor wat extra info!

Teambuildings

Wil je een privé workshop boeken met collega's? Teambuildings zijn mogelijk van 8-100+ mensen. In ons eigen atelier in Antwerpen kan het al vanaf 6. Je kan een privé workshop boeken vanaf €54 (incl 21% BTW) op een eigen locatie van jou of vanaf €69 (incl 21% btw) op één van onze locaties.

We hebben (serieuze) kortingen beschikbaar voor groepen van meer dan 15 personen of voor meerdere groepen op 1 dag. Kortere versies van 2h zijn ook mogelijk.

Als je voor ons atelier in Antwerpen als locatie kiest: ons atelier is beschikbaar voor maximaal 18 personen en is de perfecte uitvalsbasis voor de rest van je dag in Antwerpen. Het ligt op 400m van het MAS (op 'het eilandje') en het dichtstbijzijnde tramstation en betaalbare openluchtparking (€6/24u) ligt op 100m van ons Atelier.

Klanten die jou voorgingen: Evy Gruyaert (Start to Yoga), SD Worx, Vlerick Business School, Thomas More, UZ Antwerpen...)

Stuur ons een mailtje voor extra info.

Publieke Workshops

Je kan tickets of een cadeaubon voor onze publieke workshops kopen op onze webshop. De publieke workshops gaan door in ons atelier in de buurt van het MAS in Antwerpen of op 1 van onze 50+ partner locaties in België, Nederland & Duitsland!

DIY boxen

Ben je helemaal mee maar doe je het liever thuis? Lukt een workshop om 1 of andere reden niet? Koop dan 1 van onze leuke all-in-one (terrazzo) diy boxen!

Vraag (info voor) je event aan

Vraag volledig vrijblijvend jouw teambuilding, vrijgezellen of andere privé workshop aan. We antwoorden binnen 2 werkdagen

Workshoplocatie en/of workshopgever worden in Nederland

We breiden uit naar Nederland! Vervoeg jij graag ons team van meer dan 25 workshopgevers en 50 workshoplocaties? Heb je een vet leuke workshoplocatie en/of verdien je graag wat bij als workshopgever? Laat het ons zeker weten via de link hieronder en dan contacteren we jou zo snel mogelijk! Wie weet to snel? ;)

Terrazzo Workshops

Ontdek hier al onze (terrazzo) workshops verspreid over België, Nederland & Duitsland!

Alle workshops

Terrazzo Diy

Snel en gemakkelijk zelf aan de slag gaan dankzij onze unieke & handige STARTER KITS!

Alle diy producten

Workshop Gallerij

Nog wat extra beelden moest je nog niet overtuigd zijn. 😜

terrazzo workshops house raccoon
terrazzo workshops house raccoon
terrazzo workshops house raccoon
terrazzo workshops house raccoon
terrazzo workshops house raccoon
terrazzo workshops house raccoon
terrazzo workshops house raccoon, onderzetters
terrazzo workshops house raccoon, zeepbakjes