Verzendvoorwaarden

Verzending & Bezorging

Alle producten worden verzonden met Bpost, DPD, DHL of UPS. Als klant kan je de bestelling volgen via track & trace van de desbetreffende courier.

In het geval dat de zending beschadigd is tijdens het transport, zal House Raccoon de bestelling opnieuw verzenden of terugbetalen na bewijs van de verzendschade (duidelijke foto's zijn een must). De klant is verantwoordelijk voor alle invoerrechten en belastingen wanneer het pakket internationale grenzen overschrijdt. Houd er rekening mee dat dit ook het Verenigd Koninkrijk omvat na Brexit.

Onderstaande verzendkosten zijn van toepassing zoals gespecificeerd tijdens het checkout-proces. Levertijden zijn indicatief hoewel we er uiteraard naar streven deze zo goed als mogelijk aan te houden.

Bestemming Geschatte Leveringstijd Prijs Verzending Gratis Verzending
België
Nederland
1-3 werkdagen € 6,50 Vanaf € 50
Duitsland
Frankrijk
Luxemburg
<7 werkdagen € 12

Vanaf € 75

UK 10-20 werkdagen € 20

Vanaf € 100

Rest van Europa 10-20 werkdagen € 25

Vanaf € 150

USA 15-35 werkdagen € 30

/

Andere landen 15-35 werkdagen Contacteer ons

/


Let op: House Raccoon is niet verantwoordelijk voor de juistheid van de track & trace informatie. House Raccoon is evenals niet verantwoordelijk voor vertragingen bij de desbetreffende courier en zoekgeraakte pakketten. Email: info@houseraccoon.com

 

Retour/Terugbetaling

De klant kan een product in originele staat en verpakking binnen 14 dagen na ontvangst van de zending retour sturen. Op maat gemaakte producten, afgeprijsde producten  gepersonaliseerde producten kunnen niet retour gestuurd worden. De retourkosten zijn te betalen door de klant. 

Klanten moeten steeds contact opnemen met House Raccoon (info@houseraccoon.com) voordat ze de bestelling retourneren om een retourlabel te ontvangen. De klant kan de retour volgen via track & trace. Retouradres: Montevideostraat 6C, 2000 Antwerpen (België). Email: info@houseraccoon.com

Retour Van Retour Kosten
 België € 6,5
 Nederland € 10
 Duitsland, Frankrijk, Luxemburg € 15
 UK € 20
 Andere Landen Contacteer Ons