Ons Atelier

house raccoon atelier, antwerpen

Sinds de lente van 2021 zitten we met ons atelier in een prachtig lichtrijk atelier in het hartje van Antwerpen, vlakbij het MAS. Dit is de plek waar het allemaal gebeurt! Hier maken we al onze producten en *mallen met de hand. We versturen de allermooiste items naar heel België, Europa & soms de rest van de wereld. Alle materialen (het meeste uit België en onze buurlanden - als het niet zo is, is het omdat het in de buurt niet te vinden/te betalen is) komen hier dagelijks binnen, onze ateliermedewerkers verwerken ze met de hand tot prachtige producten en 's avonds komt onze sympathieke koerier Flori je pakketjes ophalen.

Wil je zelf is de sfeer opsnuiven in ons creatieve hotspot? Dat kan! Enkelere keren per maand kan je een creatieve terrazzo workshop volgen bij ons! En af en toe organiseren we ook een opendeurdag. Volg ons op @Instagram om op de hoogte te blijven!

*Mallen: We hebben zelf een innovatief systeem ontwikkeld om onze eigen mallen te ontwerpen en produceren. Enkel wanneer we echt grote volumes nodig hebben (zoals soms bij workshops) worden ze besteld in het buitenland omdat de aankoopkost voor klanten anders te hoog zou worden.